Behandeling

M-Pen

Bij M-pen of microneedling doorprikken we de huid met minuscule naaldjes, die hele kleine wondjes creëren in de bovenste huidlaag. Dit gebeurt zachtjes, pijnloos en zonder de huidlaag te beschadigen. Hierdoor kunnen de sterk geconcentreerde werkstoffen van Mesoestetic dieper in de huid penetreren en ontstaat er een natuurlijk herstelmechanisme van de huid, wat een enorm huidverbeterend effect heeft. Microneedling of M-pen is aangewezen bij littekens, cellulitis, striemen, huidveroudering, grove poriën, couperose en pigmentvlekken. Daarnaast zorgt het voor een stevige, strakke en gladde huid.

IS M-PEN VOOR IEDEREEN GESCHIKT?

Neen. We kunnen de behandeling niet uitvoeren als je:

 • roaccutane of bloedverdunners neemt
 • zwanger bent of borstvoeding geeft
 • een chemokuur ondergaat

WAT IS NA DE BEHANDELING?

Vermijd 24 uur na de behandeling make-up, en kom twee weken erna niet onbeschermd in de zon. Afhankelijk van jouw huid kan die er na de behandeling rood of roze uitzien, prikkelend en warm aanvoelen. Na een dag zal dit afnemen. Daarnaast adviseren we je na jouw behandeling over de beste producten voor thuis zodat je een langdurig resultaat bekomt.

M-PEN-PAKKET

 • Boek een pakket van vijf M-pen-sessies en ontvang van ons een interessante korting. We adviseren vijf sessies met telkens twee weken ertussen voor het beste resultaat.
 • In jouw M-pen-pakket zit een Skintake-huidanalyse vooraleer we van start gaan, zodat we jouw onderliggende huidproblemen in kaart kunnen brengen en gericht advies kunnen geven voor thuisproducten en behandelingen. 
 • Ook zit er binnen jouw M-pen-pakket een thuisverzorgingsset in. Wat je thuis elke dag gebruikt is namelijk net zo belangrijk (zij het niet nog belangrijker!) als de behandeling die wij in het salon uitvoeren. 
 • Na het afronden van jouw M-pen-pakket van vijf sessies, voeren we een tweede Skintake-huidanalyse uit om het resultaat en jouw huidverbetering te kunnen waarnemen.

  TIP!
  Voor optimale huidverbetering kan je M-pen en Mesopeel combineren in één behandeling. Dit is extra intensief, maar geeft wel een heel mooi resultaat. Neem contact op voor meer info.

Behandeling

Eyecon

De eerste tekenen van veroudering zien we meestal rond de ogen. Dat komt door een aantal interne en externe invloeden, zoals vochtophoping, genetische aanleg en de continue beweging van je ogen. Door een combinatie van M-pen en Mesopeel behandelen we donkere kringen, hangende oogleden, rimpels en expressielijnen rond de ogen. De Eyecon-behandeling is een handig en effectief programma voor zowel oppervlakkige als diepliggende huidproblemen rond de ogen. Je kan deze behandeling enkel boeken in een pakket met drie sessies en dus niet als losse behandeling.

 

IS EYECON VOOR IEDEREEN GESCHIKT?

Neen. We kunnen de behandeling niet uitvoeren als je:

 • roaccutane of bloedverdunners neemt
 • zwanger bent of borstvoeding geeft
 • een chemokuur ondergaat

WAT IS NA DE BEHANDELING?

Vermijd 24 uur na de behandeling make-up en kom twee weken erna niet onbeschermd in de zon. Afhankelijk van jouw huid, kan die er na de behandeling rood of roze uitzien, prikkelen en warm aanvoelen. Na een dag zal dit afnemen. Daarnaast adviseren we je na jouw behandeling over de beste producten voor thuis zodat je een langdurig resultaat bekomt.

 

EYECON-PAKKET

 • Boek drie Eyecon-sessies. Deze sessies zijn een combinatie van M-Pen en Mesopeel – je krijgt dus zes behandelingen in drie sessies. We raden aan om er telkens twee weken tussen te laten.
 • In jouw Eyecon-pakket zit een Skintake-huidanalyse vooraleer we van start gaan, zodat we jouw onderliggende huidproblemen in kaart kunnen brengen en gericht advies kunnen geven voor thuisproducten en behandelingen. 
 • Ook zit er binnen jouw Eyecon-pakket een thuisverzorgingsset in. Wat je thuis elke dag gebruikt is namelijk net zo belangrijk (zij het niet nog belangrijker!) als de behandeling die wij in het salon uitvoeren. 
 • Na het afronden van jouw Eyecon-pakket van drie sessies, voeren we een tweede Skintake-huidanalyse uit om het resultaat en jouw huidverbetering te kunnen waarnemen.

Boek nu jouw afspraak met The Skinbox