Behandeling

Mesopeel

De Mesopeel werkt diep in op de huid dankzij een sterke blend van hydrazuren zoals melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur. Die zorgen ervoor dat de diepere lagen van je huid opnieuw geactiveerd worden wat de productie van collageen- en elastinevezels stimuleert en de huid gladder, voller en egaler maakt. Mesopeel is de ideale behandeling voor elk huidtype en pakt verschillende huidproblemen aan: pigmentatie, acné, couperose, vergrote poriën, expressielijntjes, vermoeide huid …

MOET IK IETS VOORBEREIDEN?

Kom zonder make-up naar je afspraak. Daarnaast is het aangeraden om voor je eerste behandeling al aan de slag te gaan met de juiste thuisproducten, zodat de peelings dieper kunnen inwerken en we een nog beter resultaat kunnen bekomen. Boek je dus jouw eerste Mesopeel? Kom dan eerst eens bij ons in het salon langs, zodat we de juiste producten voor thuis kunnen adviseren.

WAT IS DE NA BEHANDELING?

Vermijd 24 uur na de behandeling make-up en kom twee weken erna niet onbeschermd in de zon. Daarnaast adviseren we je na jouw behandeling over de beste producten voor thuis zodat je een langdurig resultaat bekomt.

MESOPEEL-PAKKET

  • Boek een pakket van vijf Mesopeel-sessies en ontvang van ons een interessante korting. We adviseren vijf sessies met telkens twee weken ertussen voor het beste resultaat. 
  • In jouw Mesopeel-pakket zit een Skintake-huidanalyse vooraleer we van start gaan, zodat we jouw onderliggende huidproblemen in kaart kunnen brengen en gericht advies kunnen geven voor thuisproducten en behandelingen. 
  • Ook krijg je binnen jouw Mesopeel-pakket een korting van 100 euro op jouw thuisverzorgingsset. Wat je thuis elke dag gebruikt is namelijk net zo belangrijk (zij het niet nog belangrijker!) als de behandeling die wij in het salon uitvoeren. 
  • Na het afronden van jouw Mesopeel-pakket van vijf sessies, voeren we een tweede Skintake-huidanalyse uit om het resultaat en jouw huidverbetering te kunnen waarnemen.

Boek nu jouw afspraak met The Skin Box

Behandeling

Mesoéclat

What’s in a name? Deze chemische peeling zorgt voor een frisse éclat en werkt diep in op tekenen van huidvermoeidheid en huidveroudering die om verschillende redenen kunnen ontstaan. Denk maar aan erfelijke aanleg, UV-straling, stress, luchtvervuiling, slaaptekort en tabak. Jouw doffe huid krijgt door deze behandeling een echte hydratatie boost en wordt intens gevoed, waardoor je teint er meteen een stuk gezonder uitziet.

MOET IK IETS VOORBEREIDEN?

Kom zonder make-up naar je afspraak. Daarnaast is het aangeraden om voor je eerste behandeling al aan de slag te gaan met de juiste thuisproducten, zodat de peelings dieper kunnen inwerken en we een nog beter resultaat kunnen bekomen. Boek je dus jouw eerste Mesoéclat? Kom dan eerst eens bij ons in het salon langs, zodat we de juiste producten voor thuis kunnen adviseren.

WAT IS DE NA BEHANDELING?

Vermijd 24 uur na de behandeling make-up en kom twee weken erna niet onbeschermd in de zon. Door de intensiteit van de behandeling kan je een lichte vervelling van de huid ondervinden. Daarnaast adviseren we je na jouw behandeling over de beste producten voor thuis zodat je een langdurig resultaat bekomt.

 

MESOÉCLAT-PAKKET

  • Boek een pakket van vijf Mesoéclat-sessies en ontvang van ons een interessante korting. We adviseren vijf sessies met telkens twee weken ertussen voor het beste resultaat. 
  • In jouw Mesoéclat-pakket zit een Skintake-huidanalyse vooraleer we van start gaan, zodat we jouw onderliggende huidproblemen in kaart kunnen brengen en gericht advies kunnen geven voor thuisproducten en behandelingen. 
  • Ook zit er binnen jouw Mesoéclat-pakket een thuisverzorgingsset in. Wat je thuis elke dag gebruikt is namelijk net zo belangrijk (zij het niet nog belangrijker!) als de behandeling die wij in het salon uitvoeren. 
  • Na het afronden van jouw Mesoéclat-pakket van vijf sessies, voeren we een tweede Skintake-huidanalyse uit om het resultaat en jouw huidverbetering te kunnen waarnemen.

Boek nu jouw afspraak met The Skin Box