Dermaplaning

Dermaplaning

Deze exfoliatietechniek is afkomstig uit Amerika en werd 40 jaar geleden voor het eerst uitgevoerd door dermatologen en plastische chirurgen als vóór behandeling om chemische peelings dieper in de huid te kunnen laten doordringen. Dermaplaning geeft de huid een instant glow, dit doordat alle donsharen en dode huidcellen worden verwijderd door een speciaal voor dermaplaning ontworpen, sterielchirurgisch mesje.

IS DERMAPLANING VOOR IEDEREEN GESCHIKT?

Nee, helaas is deze behandeling niet geschikt voor iemand met een allergie voor nikkel, actieve acné, huidkanker, actieve herpes of bij medicatiegebruik zoals isotretinoïne/roaccutane of cortisone.

HOE LANG BLIJFT HET RESULTAAT ZICHTBAAR?

Elke klant mag een instant glowy, jeugdige look verwachten dat al dertig minuten na de behandeling zichtbaar wordt. Voor het beste resultaat kies je voor een aqua glo behandeling ernaast en kom je op regelmatige basis terug voor een behandeling.

GROEIEN DE VERWIJDERDE DONSHAARTJES DAN NIET DONKERDER TERUG?

Het antwoord is hier klaar en duidelijk neen op. De donshaartjes die verwijderd worden, groeien gewoon op dezelfde manier terug met dezelfde kleur. De behandeling verandert de structuur van het haarzakje niet. Alleen hormonen en medicijnen kunnen de haarstructuur veranderen.

IS DEZE BEHANDELING OOK GESCHIKT VOOR MANNEN?

Zeker, voor mannen werken we met een aangepaste behandelzone alsook een aangepast tarief.

TIP
Voor optimale huidverbetering kan je een Dermaplaning Facial en een huidverbeterende behandeling (zoals Aqua glo , Superboost, M-pen, Mesopeel of Mesoéclat) combineren in één behandeling. Dit is extra intensief, maar geeft wel een heel mooi resultaat. Neem contact op voor meer info.

Boek nu jouw afspraak met The Skin Box